2009. január 1., csütörtök

Új év, új élet?!





Az új év számomra nagyon tevékenyen kezdődik. Sikerült életet lehelnem a varrógépembe, így rögtön be is fejeztem a nővérem leendő babáinak a játszószőnyegeket.
Most a fiú részére készült szőnyeget mutatom be. Utólag belegondolva, egy kicsit élénkebb színeket is választhattam volna. Majd legközelebb. :-)
Mind a két szőnyeg 100x100cm-es.






Ha már a gép is úgy akarta, a karácsonyra kapott telefonomnak is varrtam egy aranyos kis táskát.

5 megjegyzés:

  1. Nekem tetszik a fiús is, szeretem ezeket a pasztel színeket! Jók lettek!

    VálaszTörlés
  2. Szia!

    Nagyon ötletes ez a patchwork megoldás, irigylem a varrni jól tudó embereket :))

    Nem, sajnos nem próbáltam ki a mézest, mert apósom elvitte az utolsó üveg mézemet :( Direkt félretettem, de megtalálta... Kis ravasz :)
    Majd idén résen leszek!!! De köszi a receptet, elmentettem!

    VálaszTörlés
  3. Melcsi, köszönöm!

    Nina. tudni még nem tudok varrni, csak próbálkozom. De ma odaadtam a nővéreméknek, és nagyon tetszett nekik. Most egy kicsit büszke vagyok magamra :-)

    VálaszTörlés
  4. Szia!
    a "lányos"is és a "fiús" is nagyon szép játszószőnyeg, nagyon praktikus lesz. Amit én varrtam játszószőnyegnek, rögtön kistakaróvá lépett elő :), lehet, hogy ezeknek is takaró lesz az életük.
    Olyan aranyosak rajta azok a kis minták! szépen vannak illesztve a kockáid!
    a pakolózsebes tartónak nincs szabásmintája, csak úgy mértem ki, hogy a kiságy rács távolsága volt az alapméret, az ötletet a babaáruházból szereztem :))) ott méricskéltem, persze az eladónő mérges volt rám, a töredék árból kihoztam!
    Mariska

    VálaszTörlés
  5. hallo dia,

    schoen das du meinem blog gefunden hast.das schnittmuster fuer die tasche kann ich dir nicht senden.da ich es jedesmal aus meinem kopf mache.ich habe kein stezielles schnittmuster dafuer.darum werden die taschen auch alle unterschiedlich.tut mir leid.
    versuche es doch mal alleine.es ist ganz einfach.
    liebe gruesse sydney

    VálaszTörlés