2009. május 4., hétfő

Tiszinek ajándékok/Geschenke für Tiszi



(itt sem találom már a képeket :-( )
Ezt a sok sok gyönyörűséges gyöngyékszert kaptuk cserébe Hajnitól. Fantasztikusak és élőben még szebbek! Tökéletes, precíz munka! Köszönjük szépen Hajni! :-) Diese vielen fantastischen Schmücke aus Perlen habe wir von Hajni tausch bekommen. Diese sind fantastisch geworden und im Leben sind noch schöner! Perfekt und prezise Arbeit! Danke schön Hajni! :-)





Hajni nagyfiának készítettem egy takarót párnával. Remélem tetszeni fog neki, ha hazajön a kirándulásból és ezúton is kívánok neki nagyon boldog születésnapot! Az ollótartót és hozzá ollóőrt Hajninak készítettem a hihetetlen kedvességéért és gyönyörű munkáiért. Köszönjük Hajni! Ich habe die Decke und dazu Kissen für Hajni genäht.Ich hoffe, es wir ihm gefallen, wenn er vom Ausfahrt zurückkommt und ich wünsche hier ihm alles gute zum Geburtstag. Den Halter für Schere habe ich für Hajni gemacht für Ihre Behilflichkeit und ihre fantastische Arbeiten! Danke Hajni!

6 megjegyzés:

  1. Dia! Én köszönöm! Ez megint egy gyönyörű takaró lett! És hát az ajándékok annyira de annyira.... KÖSZÖNÖM őket neked. :)

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm, hogy bekukkantottál hozzám is! Én is jöttem kicsit szétnézni Nálad. Nagyon-nagyon szépek a munkáid! Gratulálok hozzájuk!

    VálaszTörlés
  3. Tiszi!
    mégegyszer nagyon szívesen, használjátok egészséggel őket! Én is nagyon köszönöm a gyönyörűségeket!

    VálaszTörlés
  4. Szia Dia! Bocs, de csak ma reggel vettem észre, hogy nálam jártál. Válaszoltam. :-)
    Szép itt nálad, üdv. CSilla

    VálaszTörlés
  5. Szia!
    Nagyon szépek a munkáid,csak gyönyörködöm itt szájtátva!

    Látom, neked is problémád akadt a képekkel. Egyszer én is jártam így, aztán rájöttem: a blog menti a képeket amiket beszúrsz a blogba egy albumba a picasa-n. Elképzelhető, hogy onnan törölted ki, és akkor itt sem jelennek meg. Nézd meg, lehet, hogy ez a gond.

    További jó munkát és szépeket Neked! :)

    VálaszTörlés