2009. október 27., kedd

Egy nagyon szép nap/Ein sehr schöner Tag

Hogy miért van szép napom? :-) Und warum ich heute einen schönen Tag habe? :-)
1. ezeket a fantasztikus ajándékokat kaptam ma Timitől az ajándéklánc keretén belül. Fantasztikusan szép munka, sok szép meglepetéssel, amik mind az én ízlésemnek megfelelően készültek! Timi, nagyon nagyon szépen köszönöm!
1. diese fantastische Geschenke habe ich heute von Timi im Reihe von einem Spiel bekommen. Die sind sehr fantastische Arbeite mit vielen Überraschungen, die mein Geschmack völlig getroffen haben. Timi, ich bedanke mich ganz herzlich!

2. Mert a rendszeres olvasóim száma elérte az 50-es számot! :-) Köszönöm Nektek! Ezért holnap a sorsoláson a rendszeres olvasóim között is kisorsolok egy meglepetést :-) :-)
2. Denn der Zahl meiner regelmäßigen Lesern die 50 erreicht hat! :-) Ich bedanke mich bei Euch! Deswegen werde ich morgen bei Verlosung unter den regelmäßigen Lesern auch ein Preis verlosen! :-) :-) Aber es ist noch eine Überraschung, was das sein wird.
3. Mert ma kaptam a férjemtől egy varrógépet!!! Nem tudom, emlékeztek-e még, hogy kb. májusban elromlott az enyém, nem is lehetett megjavítani, így azóta a nővérem gépe van nálam kölcsönben. Zita, ezúton is nagyon köszönöm, hogy nélkülözni tudtad és nekem adtad kölcsön!!! Amit kaptam, nem egy hiperszuper gép, nem tud hímezni, de amire én szeretném használni, arra tökéletes, és új - nem használt, nem kölcsönkapott-, nem kattog, nem zörög, és az ENYÉM!!! :-)
3. Denn ich habe heute von meinem Man eine Nähmaschine bekommen habe!!! Könnt Ihr Euch noch daran erinnern, daß meine Maschine ca. in Mai kaputtgegangen ist. Seit dem habe ich eine von meiner lieben Schwester ausgeliehen. Zita, ich bedanke mich dafür! Meine Maschine ist keine hipersuper Maschine, aber neu, nicht laut und MEINE!!! :-)

és amit még mutatni szeretnék:
und was ich noch zeigen möchte:
Elkészítettem Barbi saját mintáját, amit nagy szeretettel hímeztem, és az anyagválasztásnál is már egy kis karácsonyt belecsempésztem. Köszönöm Barbi ezt a remek mintát, még biztosan ki fogom hímezni! Ich habe das Pattern von Barbi gemacht, das ich mit viel Liebe gestickt habe, und bei der Wahl vom Stoff habe ich schon ein bißchen Weihnachten eingesteckt. Barbi, ich danke Dir dieses fantastischen Muster, ich werde es noch bestimmt aussticken!

6 megjegyzés:

  1. Ez tényleg egy remek nap volt számodra! Nagyon szép ajándékot kaptál!
    A gépeddel pedig varrj sok-sok gyönyörűséget!

    VálaszTörlés
  2. Ennyi remek dolog egy napra. :) de meg is érdemelted. :)
    nagyon várjuk a sorsolást.

    VálaszTörlés
  3. Fantasztikus ajándék a Párodtól! Ez igen!! Legyen benne nagyon sok örömöd és készíts vele sok szép dolgot a mi örömünkre is! :o)

    VálaszTörlés
  4. Lányok! Köszönöm ezt a nagyon kedves hozzászólásaitokat!
    Igen, most nagyon boldog vagyok! Ki is próbáltam még este a gépet, még nem ismerek rajta mindent, de azt hiszem, hamar belejövök :-) :-)

    VálaszTörlés
  5. Húúúú, nagyon szép ajándékokat kaptál! A varrógépen meg varrjál majd sok szép dolgot:) Ez tényleg szuper ajándék volt!!!!

    VálaszTörlés
  6. De jó, hogy ennyi minden jó dolog történt:))
    Gratulálok mindenhez!!!

    VálaszTörlés