2009. szeptember 8., kedd

Vagyok.../Ich bin da....

.... csak úgymond alkotói válságban vagyok. Most tényleg csak azokat készítem el, amiket rendeltek,vagy ajándék lesz szüli- vagy névnapra. Remélem nem tart sokáig, mert rengeteg tervem van, de viszont kedvem az semmi:-( ... nur bin im Schöpferkrach :-( Jetzt mache ich nur wirklich die Sachen, die man von mir bestellt hat oder zum Namens- oder Geburstag gemacht wird. Ich hoffe, es wird nich lange dauern, denn ich habe viele Ideen und Plänen, aber Laune habe ich keine :-(

Először is szeretném megmutatni, hogy mit kaptam ma a SWAP2 játék keretében Silvianoemi-től Olaszországból. Teljesen le vagyok nyűgözve: kedvenc mintáim egyike, kedvenc márványos anyagom, EGY MADÁR OLLÓ ollóőrrel (ez a szívem csücske) és sok-sok (nemtudompontosnevüket) felvarrható díszítés. Fantasztikus! Teljesen feldobta az egyébként nagyon rossz hangulatú napomat! :-) Zuerst möchte ich Euch zeigen, welche viele schöne Sachen ich im SWAP2 Spiel von Silvianoemi aus Italien bekommen habe. Ich bin ganz hin und her: meine Lieblingspattern, mein Lieblingsstoff, eine SCHEERE und noch viele Kleinigkeiten (aber für mich Große Sachen). Fantastisch. Es war für mich eine Erholung :-)


Ezt is meg szeretném mutatni. Ezt egy nagyon kedves kolléganőmnek varrtam. Most újítják fel a lakásukat és a konyhába készült ez a függöny egy szekrényre. Kb. 70x60 cm-es. Örülök, hogy eltaláltam mind az ízlésüket, mind pedig a konyha színvilágát és ezzel is hozzájárultam a lakás díszítéséhez. :-) Es möchte ich Euch auch zeigen. Die Gardine habe ich für meine nette Kollegine genäht. Sie renovieren jetzt ihre Wohnung, und sie hat mich gebeten Ihnen eine Gardine in die Küche zu nähen. Es freut mich, daß ich die Farben und Ihr Styl eingetroffen haben. :-)Ez pedig ajándék lesz, de még meglepi, hogy ki kapja. kb. 8,5x12 cm-es pinkeep. Es wird ein Geschenk sein, aber noch Geheimnis, wer es bekommen wird. :-)

Ez pedig egy Ellen Maurer-Stroh minta. Egyszerűen beleszerettem ezekbe a mintákba. Csak még itthon nem találtam forgalmazóját. Itt viszont nagyon sok gyönyörű minta van, de ha valaki tudna abban segíteni, hogy itthon lehet-e kapni, és ha igen, hol, nagyon hálás lennék, ha megosztaná velem. :-) Nagyon köszönöm! Es ist ein EMS Patterns. Ich mag es einfach. Aber in Ungarn habe ich noch gar keine gefunden. :-( Aber ich bin beim Suchen :-)


8 megjegyzés:

  1. Mennyi gyönyörű holmi, már a látvány is felvidítja az embert .

    Jókedvet kívánok Neked és remélem hamarosan szárnyalni fogsz újra...

    Manka

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szép ajándékok! :D Amiket kaptál és amiket készítettél is! :D
    Remélem, hamarosan túljutsz a kedvetlenségen, mindenkivel megesik. :D Én is szeretnék már túlesni a kötelezőkön és csak a magam örömére, itthonra varrni. :D

    VálaszTörlés
  3. Hallo Dia
    Woowww, da hast du zauberhafte Sachen gestickt:
    Wunder- wunderschön.
    Ganz liebe Grüsse Marie-Louise

    VálaszTörlés
  4. Húha! Mennyi minden mutogatnivalód van, még így is:))
    Gratulálok a Swap ajándékokhoz:))
    És a többi is szép!
    És remélem minél előbb kikerülsz az alkotói válságból, valamint a hangulatod is javul!!!

    VálaszTörlés
  5. Szia Dia!

    Az ajándékokon, amiket a konyhás játék keretében kaptam tőled, egyáltalán nem látszik, hogy alkotói válságban szenvedsz! Mind nagyon tetszik, köszönöm szépen!

    VálaszTörlés
  6. Sziasztok!
    Mindenkinek nagyon köszönöm a bókokat és a jókívánságokat. Esténként hímezgetek egy kicsit, de nem igazán jött meg az ihletés :-(.

    Marie-Louise,
    Danke deine Belobung! Ich bin noch nicht im Schöpferlaune, deswegen habe ich jetzt keine große Arbeit zu zeigen.

    VálaszTörlés
  7. Nagyon szép ajándékokat kaptál:)
    Türelem, az ihelet is hamarosan eljön:)

    VálaszTörlés
  8. Sehr schöne Sachen hast du von deiner Swap-Partnerin bekommen. Das Stickmuster ist toll und so schön passend zu der jetzigen Jahreszeit.

    Gruß
    Anja

    VálaszTörlés