2009. október 28., szerda

kipróbáltam/Ich habe die ausprobiert :-)


Ma muszáj voltam kipróbálni az új varrógépem :-) Ezeket a szaloncukrokat és a hozzá tartozó kis tartót/zsákot készítettem el. A képen nem nagyon látszik, de a szaloncukrok végére egy szalagot varrtam kétféle - számomra új - öltéssel. Nagyon élvezem az új gépet! gyors, szépen varr és egyszerű! Nagyon boldog vagyok!
Heute mußte ich meine neue Nähmaschine ausprobieren. :-) Diese Salonzucker und dazu passendes Säckchen genäht. Es ist nicht gut zu sehen, habe bei den Zuckern viele Nähmuster ausprobiert. Die Maschine ist schnell, näht sehr schön und einfach. Ich bin riesig froh!

13 megjegyzés:

  1. Nagyon szépek lettek! Gratulálok az új gépedhez! Sok szép munkát kívánok hozzá/vele.

    VálaszTörlés
  2. Olyan igazi karácsonyos :) Nagyon szépek! És nagy öröm lehet az új varrógép is :)

    VálaszTörlés
  3. Gratulálok az új gépedhez,sok örömet kívánok hozzá:)

    VálaszTörlés
  4. De jó, hogy új géped van! Nagyon szépek lettek a cukorkák és a tatyó is! :D Sajnos, nekem még mindig nincs... Nagyon hiányzik sok munkámnál.

    VálaszTörlés
  5. Nagyon készül már mindenki az ünnepekre, nagyon tetszenek!

    VálaszTörlés
  6. Sok vidám varrást kívánok az új gépedhez :o)! A szaloncukrok nagyon szépek lettek!

    VálaszTörlés
  7. Sok szép alkotást kívánok az új gépeddel! A zsák és a szaloncukik is nagyon cukik. :D

    VálaszTörlés
  8. Nekem is nagyon tetszenek és gratula az új géphez!!! :)

    VálaszTörlés
  9. köszönöm, köszönöm, köszönöm :-)
    Aranyosak vagytok!
    Nagyon élvezem az új gépet, remélem hamarosan nagyon sok általam alkotott dolgot tudok mutatni Nektek!

    VálaszTörlés
  10. Szia!
    A segitségedet kérem egy kicsit. Kb. 20 éve varrtam utoljára és nehéz elhinni, de fogalmam sincs hogyan kezdjek hozzá a szaloncukrokhoz és a táskához. Nagyon szépen kérlek, hogy egy pár mondattal segits hozzá az elkészitéükhöz.( Madeira szalagom van, amit a cukor végére szeretnék varrni és inkább az a gond.) Köszönöm

    VálaszTörlés
  11. KÖSZÖNÖM SZÉPEN, MOST MÁR FELFOGTAM.:-))) eLSŐ KÖRBEN ÉN IS ÚGY GONDOLKODTAM, AHOGYAN TE LEIRTAD, DE AZTÁN ELKEZDTEM BEBONYOLITANI...ÉS AZTÁN MÁR NEM IS MERTEM BELEFOGNI.:-))) úGY GONDOLOM EZ EGY ELÉG EGYSERŰ ÉS SIKERÉLMÉNYT BIZTOSITÓ DOLOG LESZ...REMÉLEM KEDVET KAPOK A VARRSÁHOZ!!! A NAGYSZERÜ GÉPEM KIHASZNÁLATLANUL ÁLL A HELYÉN...:-))))

    VálaszTörlés
  12. Szia! Nagyon köszönöm még egyszer a segítséged!Megvarrtam a szaloncukrot és egy zsákot is sikerült kreálnom. Nekem tetszik...és kedvet is kaptam, hogy még varrjak!!Képet még nem rakhattam fel egyik blogomra sem, mert ajándék és még a címzett nem kapta meg a csomagomat!!:-)))

    VálaszTörlés