2010. december 14., kedd

Valami véget ért.../ Etwas ist am Ende...

... de remélem valami most kezdődött el... 11 év után elhagytam a céget, ahol nagyon szerettem dolgozni. Hogy miért és hogyan, ez elég hosszú és nem túl kellemes történet, így nem is részletezném. Most vegyes érzelmek kavarognak bennem, mert "elfelejtették" megköszönni a munkámat, de csak azok, akik nem is számítanak (felsőbb körök), de viszont akik számítanak, tőlük ezeket a sok csodálatos ajándékokat kaptam. Holnaptól újult erővel, nagy tervekkel, reményekkel vágok neki az új évnek :-)
...aber ich hoffe, daß es jetzt auch ein Anfang eines Neues... Nach 11 Jahren habe ich das Firma verlassen, wo ich sehr gern gearbeitet habe. Aber warum und wie, es wäre sehr lang und unangenehm, deswegen werde ich jetzt die Einzelteile nicht erzählen. Jetzt habe ich ganz verschiedene Gefühle, denn man hat "vergessen" meine Arbeit zu bedanken, aber nur die, die mir nicht wichtig sind (obere Kreise), aber die mir viel bedeuten, von denen habe ich diese wunderschöne Geschenke bekommen. Ab Morgen werde ich mit neuem Kraft, mit großen Pläne und Hoffnungen in das neues Jahr rutschen :-)




Ezt a gyönyörű karkötőt Móni kolléganőm készítette nekem. Móni, itt is nagyon köszönöm!:-)
Dieses wunderschönes Armband hat Móni, meine Kollegine gemacht. Móni, ich bedanke mich hiermit auch! :-)

10 megjegyzés:

  1. Sok sikert kívánok neked az új évben!

    VálaszTörlés
  2. szia Dia!
    Hát igen,azt sokszor elfelejtik megköszönni,hogy mennyit tett az ember a cégért!A rosszat könnyebb megjegyezni!Na mind1!Én sem érzem ám jobban magam.....ha átmész a blogomra,elolvashatod,bennem milyen érzések kavarognak.....
    pussszi neked
    Heni

    VálaszTörlés
  3. Szia! Nem szoktam kommentelni, de olvaslak!!:-)) Most viszont ide kivánkozik egy pár sor. Ne bánd, ami történt..én 13 év után hagytam el a cégemet...és néha visszasirom ugyan, de nem bántam meg. Akkor ezt kellett tennem. És ma sem tennék másként. Jó az úgy. És a felsőbb köröket ne bánd, hogy nem köszönték meg, ezt őket "méltatja"...örülj a "kis embereknek", akik gondoltak rád!!!:-)) Legyen szép estéd, napod, éved...és minden jót kívánok!
    Csilla

    VálaszTörlés
  4. Sok sikert az új élethez! És hátra se nézz! Azaz csak azokra ne, akik nem érdemlik meg! :)

    VálaszTörlés
  5. Liebe Dia
    Wunderschöne Geschenke hast du von deinen Kolleginen bekommen.
    Leider ist es oft so das die oberer Hälfte nicht zu schätzen weiss was man für sie geleistet hat.
    Ganz liebe Grüsse Marie-Louise

    VálaszTörlés
  6. Sikeres és szerencsés újrakezdést kívánok:)

    VálaszTörlés
  7. Emese, nagyon köszönöm!
    Heni, igen, sajnos volt már rá példa az életemben, mikor elmentem, mert nem becsülték a munkám és csak a rosszat kaptam, aztán három hónap múlva összefutottam a volt a főnökömmel és megkérdezte mikor megyek vissza, mert azóta sem találtak ilyen jó munkatársat... mondtam, hogy késő bánat...
    Csilla, köszönöm, hogy írtál és a bíztató szavakat. Most még egy nagy űrt érzek magamban, nagyon sok kellemes emlék fűz a céghez, az utolsó két nap borzalmát meg igyekszem minél előbb elfelejteni.
    Lonci, köszönöm szépen!
    Marie-Louise, ich bedanke mich für Deine Nette Kommentare!!!

    VálaszTörlés
  8. Sose bánd meg, hogy elmentél. Most jön a közhely: minden rosszban van valami jó. Lesz időd magadra, a hobbidra, kell egy kis feltöltődés, hogy újra tudd kezdeni. Most még talán nem látod a végét, de egyszer hálás leszel a sorsnak, hogy ez történt. Lehet, hogy 1 héten belül, lehet, hogy csak évek múlva, de hidd el, visszagondolva mosolyogni fogsz az egészen. A karkötőt pedig viseld egészséggel, mert örömmel adtam. :-)

    VálaszTörlés
  9. Sok energiát, szerencsét és minden jót az új helyen és évben!
    Nézz be hozzám...

    VálaszTörlés
  10. Liebe Dia,

    Marie-Louise sagt es schon ganz richtig!
    Und da wünsche ich Dir doch von Herzen Alles Gute für den weiteren Weg!

    Tolle Sachen hast Du bekommen!

    Liebgruß,
    Tigerita
    =^.^=

    und Danke für Deinen jeweils deutschen Text!!! Das mußte hier auch mal gesagt werden. Denn ohne ihn wäre ich aufgeschmissen. Und dabei besuche ich Dich doch so gerne!

    VálaszTörlés